25.3.08

[Wijvenweek] De armen van de postbode

Het is 23:58 en ik zit te werken. Dat is niet alleen vanavond zo, het is al een hele tijd zo, vanwege een grote opdracht met een veel te krappe deadline. Ik snak naar het moment waarop ik op 'send' kan duwen en kan denken: Oef. Klaar. Eindelijk. Ik wil er tussenuit. De Ikea, de Fnac, de stad, al is het in de regen of de sneeuw: het maakt niet uit, als het maar weg is van mijn bureau en als het maar karren, mandjes, plastic tassen heeft die ik kan vullen. Maar het kan niet. Nog niet. Gelukkig is er amazon.com. En fnac.fr. En eveiletjeux.fr. En ebay.be. En ww.typhooneurope.com. En Visa. En straks de sterke armen van de postbode.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Neem dan toch heel de postbode. Zonder armen is hij ook niks waard.

Mother of a princess zei

Lang leve het online shoppen! En de spanning als je die rode postauto ziet stoppen... Heerlijk!
Heb er net nog eentje ontdekt: www.christophar.be; allemaal verzorgingsprodukten, voedingssupplementen en homeopatische middeltjes. Niet meer naar de apotheek dus voor al die crèmekes. Joehoe! Weer een pakje meer.

Anoniem zei

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!

Anoniem zei

http://markonzo.edu http://www.netknowledgenow.com/members/Clonazepam-Drug.aspx http://www.netknowledgenow.com/members/Lortab-7.5.aspx rapids http://blog.tellurideskiresort.com/members/buy-codeine-online.aspx http://aviary.com/artists/Zofran http://www.netknowledgenow.com/members/Prednisone-Side-Effects.aspx irelandemail bahai http://www.netknowledgenow.com/members/Buy-Fioricet-Online.aspx http://www.netknowledgenow.com/members/Darvocet-Side-Effects.aspx colson http://blog.bakililar.az/elavidffects/ http://www.netknowledgenow.com/members/Baclofen-Pump.aspx excitedand